Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny schabowy do obiadu.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 78
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3324
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1163
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 78
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3324
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1163
Składniki
Sposób przygotowania: Mięso umyć, pokroić na porcje i zbić tłuczkiem. Następnie obrumienić na słoninie, dodać soli i pieprzu, podlać winem, olejem i dusić ok. 30 minut. Orzechy zmielić, dodać do sosu z mięsem, wymieszać i podawać z sosem lub bez.