Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pyszna zupa ziołowa"
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 23
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23695
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20263
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 23
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23695
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20263
Składniki
Obierz cebulę, czosnek i ziemniaki. Czosnek posiekaj lub przeciśnij przez praskę. Cebulę pokrój w drobną kosteczkę a ziemniaki na małe kawałeczki.
W garnku rozgrzej olej. Wrzuć przygotowane warzywa. Mieszając smaż 2 minuty. Następnie dolej bulion i zagotuj.
Cukinię pokrój w kostkę, wrzuć do garnka i gotuj, tak długo aż wszystkie warzywa będą miękkie. Szpinak opłucz, pokrój na kawałki, dodaj do zupy. Gotuj 5 minut i całość zmiksuj na gładko. Przypraw solą, pieprzem oraz gałką muszkatołową.
Rozlej zupę do miseczek. Do każdej włóż po kilka podgotowaną wcześniej fasolek szparagowych. Udekoruj kleksem z naturalnego jogurtu.Źródło: Telemax