Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa, zdrowa i lekka zupa na bazie warzyw, liści nasturcji i wasabi. Elementami smakowo-dekoracyjnymi są kiszone ogórki meksykańskie i gotowane jajka.
Zrobienie tego dania jest ekspresowe. Staropolska przyprawa do kurczaka jest...
Odsłon: 534
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 1219
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 2046
Zwykły chleb pszenny na suchych drożdżach z dodatkiem płatków owsianych. Piec...
Odsłon: 2505
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 2925
Zrobienie tego dania jest ekspresowe. Staropolska przyprawa do kurczaka jest...
Odsłon: 534
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 1219
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 2046
Zwykły chleb pszenny na suchych drożdżach z dodatkiem płatków owsianych. Piec...
Odsłon: 2505
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 2925
Składniki
Obrane i pokrojone warzywa gotować w lekko osolonej wodzie. Po około 20 minutach gdy warzywa będą na wpół miękkie, dodać posiekane łodygi nasturcji. Po 10 minutach doprawić pastą wasabi, solą i pieprzem, zagotować i zdjąć z ognia. Zupę zblendować. Podawać z połówką gotowanego jajka i małymi ogórkami kiszonymi.