Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3336
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1189
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3336
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1189
Składniki
Z porcji rosołowej, włoszyzny i przypraw lub kostek rosołowych ugotowac wywar.
Cebulę pokroic w kostkę, zeszklic na maśle..
Do cebuli dodac 3 łyżki mąki, zrumienic, dodac do wywaru. Gotowac.
Czerstwą bułkę lub chleb bez skórki, pokroic w kostkę. Zezłocic na maśle.
Grzanki zalac zupą, posypac startym serem. Smacznego.