Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przychodzą takie dni, że nie ma się ochoty za długo czasu spędzać w kuchni, albo gdy zwyczajnie brakuje czasu, jednak coś trzeba zjeść, wtedy z pomocą przychodzą gotowe dania. Ja w takich sytuacjach sięgam po mrożonki, które zachowują najwięcej wartości odżywczych. Dzisiaj jedno z takich, oczywiście wzbogacona własnymi dodatkami. Zapraszam na zupę grzybową, sprawdzony przepis mojej Teściowej, a wiec tym bardziej musi być dobra :)
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 483
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 92
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 483
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 92
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić w dużą kostkę. Masło rozgrzać w dużym garnku, dodać ziemniaki i zalać wodą. Gotować przez ok. 10 min. Następnie wsypać mrożonkę, dolać wodę i gotować wg opisu na opakowaniu. Doprawić solą i pieprzem. Pod koniec gotowania roztrzepać śmietankę z mąką i wlać do zupy mocno mieszając, aby nie powstały grudki. Zupę podawać z posiekaną natką pietruszki.
Smacznego :)