Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wpadłam na pomysł żeby wykorzystać warzywa które akurat zostały z poprzedniego obiadu i tak o to powstała ta zupa.
Garnek, nóż
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 787
Duszone rzodkiewki przygotujesz w 3 sekundy. Zawarte w nich są liczne witamin...
Odsłon: 61
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 82
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 787
Duszone rzodkiewki przygotujesz w 3 sekundy. Zawarte w nich są liczne witamin...
Odsłon: 61
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 82
Składniki
Warzywa obrać, umyć, można pokroić lub zetrzeć na tartce do jarzyn. Ziemniaki pokroić a kapustę posiekać. Wypłukać i wrzucić wszystkie warzywa do garnka. Zalać 4l wody i gotować do miękkości. Przyprawić do smaku i dodać śmietanę. Gotować jeszcze chwilę.