Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przykład lekko pikantnej, rozgrzewającej pomidorowej z zaskakująca śmietanową niespodzianką.
blender, mikser
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 557
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 29
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 65
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 319
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 557
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 29
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 65
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 319
Składniki
1. Ugotować włoszczyznę w lekko osolonej wodzie w garnku o średniej wielkości. Gotować ok 10 min. 2. Dodać do garnka pomidory, wino, sól, pieprz i liście laurowe. 3. W trakcie gotowania zupy, ubić śmietanę. Po ubiciu śmietany, dodać do niej dwie łyżki ginu i odstawić do lodówki. 4. Po ugotowaniu zupy należy ją zblendować i przetrzeć przez sito. 5. Dodać estragon i jagody jałowca i chwilkę pogotować. 6. Podawać z łyżką bitej śmietany. Smacznego! :)