Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa prawie tajska"
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10538
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 905
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4920
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 844
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10538
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 905
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4920
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 844
Składniki
Filety kroję na kawałki i marynuję w odrobinie oliwy z curry. Korzenie pietruszki, marchwi i seler tnę w słupki, podsmażam na oleju. Dodaję czosnek, cebulę i pędy bambusa, doprawiam solą.
Gdy warzywa lekko zmiękną, dodaję filety. Po ok. 10 min mieszam z resztą przypraw, wlewam mleczko kokosowe i zagotowuję. Posypuję posiekaną natką pietruszki. Podaję z makaronem ryżowym.Źródło: Kobieta i życie