Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa serowo-warzywna"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 566
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 36
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 70
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 33
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 332
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 566
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 36
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 70
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 33
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 332
Składniki
Ziemniaki, marchewki, seler i pietruszkę obierz i pokrój w kostkę. Por umyj i pokrój w talarki. Cebulę drobno posiekaj i zeszklij na maśle. Wyłóż na patelnię pozostałe warzywa i krótko przesmaż.
Do garnka z wrzącym bulionem przełóż warzywa z patelni. Dopraw solą i pieprzem i gotuj ok. 10 minut aż warzywa będą prawie miękkie. Pokrój wędlinę w paski i włóż do zupy. Dodaj serki topione pokrojone w kostkę. Podgotuj zupę jeszcze ok. 5 minut – aż serki się rozpuszczą.
30 minut; Porcja: 170 kilokalorii.Źródło: Świat i Ludzie