Kasza gryczana z jeżynami, jagodami i malinami bez gotowania
Doskonały przepis na zdrowe śniadanie na bazie kaszy gryczanej. Niewiele osób wie, że ten rodzaj kaszy doskonale może sprawdzić się również do słodkich dań. Kasza gryczana jest bogata w białko, wspiera pracę układu pokarmowego, oraz jest świetnym źródłem potasu, żelaza, kwasu foliowego i witaminy E. Warto włączyć ją do swojej diety. Dodatek owoców sezonowych takich jak jeżyny, jagody, czy maliny to nie tylko świetne źródło witamin, ale i owocowego orzeźwienia. To idealny posiłek na rozpoczęcie dnia!
Polecane artykuły
Wyznajesz zasadę „lepiej zapobiegać niż leczyć”? Jeśli tak, to musisz pamiętać o tym, że na twoje zdrowie i samopoczucie, w dużej mierze wpływa to,...
Sezon na szparagi trwa dosyć krótko, dlatego warto w pełni go wykorzystać. W sklepach znajdziemy różne rodzaje, zielone, białe, a czasem nawet fiol...
Podczas tegorocznej majówki planujesz przygotować schab z rusztu? Jeśli tak, koniecznie zapoznaj się z przepisami, które w 510. odcinku programu "E...
Kiwano – egzotyczny owoc z Afryki – cieszy się coraz większą popularnością w polskiej kuchni. I nic w tym dziwnego – nie dość, że zachwyca ono swoi...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Halloween
- Polska
- Bez glutenu
- Dietetyczne
- Warzywa
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Majeranek
- Tymianek
Odsłon: 277