UGOTOWANI, jakich jeszcze nie znacie!

Odcinki specjalne już od 3 listopada! A w nich „świńskie zabawy przy brandy”, "diabelksi młyn", „atakująca krewetka” oraz „śliczny indeks glikemiczny”...

ODCINEK 39, emisja: środa, 5.11 o godzinie 20.50.

Trzecia w kolejności odbędzie się kolacja - wyczekiwana przez wszystkich. Wrota swojej kuchni otworzy człowiek, który przez Karolinę Korwin-Piotrowską jest oceniany, jako zawodowo ciekawy i gotów na wszystko! Czym, Michał Witkowski - miłośnik deserów, przeciwnik alkoholu i zwolennik teorii, że normalność jest dziwna, zaskoczy swoich gości? W pierwszej kolejności przywita ich „carskie marzenie", a potem „zaatakuje krewetka" - niektórych wręcz dosłownie. Komu przyjdzie jeść kolację nożem? Kto dostanie prezent, reprezentujący tradycyjne polskie wartości? I czy powiedzie się zaplanowany przez gospodarza - zamach na Chajzera? Dowiemy się już 5 listopada. Jedno jest pewne i zgodne z przewidywaniami gości - ta kolacja będzie ostra i na granicy skandalu...

Finałowa kolacja odbędzie się u Kasi Klich. Kliknij!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Wędliny Schab gyros

Schab gyros to pyszne i mocno aromatyczne mięso, które świetnie sprawdzi się...

Odsłon: 948

60 min
2

Polecane artykuły

Informacje Zielono mi, czyli szpinak do makaronu. Te dania smakują nawet niejadkom

Szpinak to bardzo zdrowy produkt, który albo się kocha, albo nienawidzi. Nie ulega jednak wątpliwości, że zawiera on mnóstwo cennych substancji. Ja...

4
Informacje Odkryj nowe jogurty pitne od Danio!

Wielka wiadomość dla fanów produktów Danio! Marka, która już zdobyła serca konsumentów dzięki swoim serkom homogenizowanym, teraz wprowadza zupełni...

0
Informacje Jak gotować groch bez namaczania? Zrób z niego brownie, nikt się nie zorientuje

Groch to bardzo wartościowy i sycący składnik, który sprawdza się w wielu różnych daniach. Aby dobrze smakował, należy go odpowiednio ugotować. W j...

4
Informacje Lubczyk w kuchni i dla zdrowia. Afrodyzjak z przydomowego ogródka

Zioła w kuchni sprawiają, że nasze dania są nie tylko pyszniejsze, ale również zdrowsze. Aż chce się zanurzyć nos w talerz, gdy znajduje się na nim...

6