UGOTOWANI, jakich jeszcze nie znacie!

Odcinki specjalne już od 3 listopada! A w nich „świńskie zabawy przy brandy”, "diabelksi młyn", „atakująca krewetka” oraz „śliczny indeks glikemiczny”...

ODCINEK 40, emisja: czwartek, 6.11 o godzinie 20.50.

Czas na finał! Podczas tej kolacji dyrygować będzie Kasia Klich - piosenkarka, kompozytorka, autorka tekstów do piosenek i książek dla dzieci. Prywatnie dobra żona, która nie zamierza „zamieniać na lepszy model" swojego męża - Jarosława Płocicy, znanego jako Yaro. Kasia jest fanką kuchni vegańskiej i przyjmuje za punkt honoru, przekonanie swoich mięsożernych gości do tego rodzaju smaków. Na jej stole królować będą: „strączek, palma, korzeń - lepiej być nie może", „z morza, z drzewa, z krzaczka - całkiem zgrana paczka" oraz „śliczny indeks glikemiczny". Czy te nietuzinkowe dania podpasują gościom Kasi? Kto uzna je za hipsterskie, a kto poprosi o dokładkę? Podczas tego wieczoru również będziemy świadkami szczerych wyznań Gwiazd. Dowiemy się kto sypia z Witkowskim, kto pracował w prosektorium i czy można przesunąć granice tolerancji Filipa Chajzera...

Na finale kolacji u Kasi poznamy także zwycięzcę tego niecodziennego pojedynku w „Ugotowanych". Czy wizja Filipa będzie miała szansę się ziścić? Zapraszamy do oglądania odcinków specjalnych - od poniedziałku do czwartku o godzinie 20.50 na antenie TVN!


Źródło: Informacja Prasowa/Smaker.pl

1 2 3 4
z
4

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski Stworki Potworki

Ulubione danie małych i dużych dzieci, podane w frytkami oraz surówką, skus...

Odsłon: 5779

30 min
16
Ciasta Brzoskwiniowa nuta

Delikatne, subtelne ciasto , pięknie wygląda i super smakuje.

Odsłon: 173

60 min
7
Desery Tarta borówkowa

Tarta borówkowa na kruchym cieście z przepysznym i delikatnym kremem patissie...

Odsłon: 119

>60 min
3
Dania główne Szaszłyki z polędwiczkami i śliwką

Szaszłyki z polędwiczkami z boczku i śliwką to wykwintne danie, które łączy w...

Odsłon: 193

60 min
2

Polecane artykuły

Informacje Co zrobić z młodego czosnku? Możesz ukisić, upiec, a młode pędy zblanszować

Wraz z nadejściem wiosny i lata w sklepach i na straganach zaczynają pojawiać się sezonowe warzywa, a wśród nich młody czosnek – znany z intensywne...

5
Informacje Dania z resztek z grilla. Pierożki, frittata i forszmak z grillowanym mięsem

Lato to idealny moment na spotkania ze znajomymi przy ogrodowym grillu. Jeśli po całonocnym biesiadowaniu zostało ci dużo resztek, nie wyrzucaj ich...

1
Informacje Rewelacyjne ciasta z porzeczkami. 7 przepisów na każdą okazję

Porzeczki - w zależności od odmiany - charakteryzują się lekko cierpkim lub kwaśnym smakiem, który idealnie przełamuje słodycz. To właśnie dlatego...

26
Informacje Dlaczego ogórki są puste w środku? Prosty trik pomoże ci tego uniknąć

Co zrobić, żeby ogórki nie były puste w środku? Przygotowanie idealnych ogórków małosolnych lub kiszonych wcale nie jest tak prostą sprawą, jak mog...

326