Food Pharmacy. Przepisy

„Food Pharmacy. Przepisy” to solidna dawka doładowujących układ odpornościowy dań. Autorki udowadniają też, że aby gotować zdrowo nie trzeba spędzać w kuchni długich godzin.

Cześć, tu Mia i Lina!
Jeśli czytałeś naszą książkę "Food Pharmacy", to już trochę nas znasz i pamiętasz, jak smakuje nasz... powitalny szot z kurkumy! Wiesz również, że chcemy zarazić wszystkich naszą pasją do jedzenia o przeciwzapalnych właściwościach, bogatego w przeciwutleniacze i wspierającego dobre bakterie układu pokarmowego jak Luke Skywalker Rebelię.

Teraz oddajemy w Twoje ręce naszą książkę kucharską. Napisałyśmy ją dla każdego, kto chce wprowadzić do swojej kuchni zdrowe produkty - takie, które pomagają dobrejflorze jelitowej, zapobiegają stanom zapalnym oraz odpierają ataki wielu chorób. W naszych recepturach znajdziesz dużo warzyw, nasion, orzechów i przypraw. Potrawy są bezglutenowe, pozbawione nabiału oraz cukru, a co najważniejsze - są pyszne! Przetestowane przez wytrawnych smakoszy.

Przygotowanie spaghetti z cukinii lub wegańskich paluszków rybnych to tylko kilka chwil, a podniebienie będzie zachwycone. Jelita też! A wszystko to podane w pięknej oprawie i doprawione solidną dawką poczucia humoru. Dostępne bez recepty!

Lina Nertby Aurell - politolożka, specjalistka od rozwoju biznesu i promocji handlu na rynkach wschodzących, przedsiębiorca i współzałożycielka firmy doradczorekrutacyjnej.

Mia Clase - kreatorka w branży reklamowej, przez wiele lat pracowała jako copywriter i szef kreatywny w
kilku znaczących agencjach reklamowych w Sztokholmie i Nowym Jorku.

Książka powstała we współpracy z dr. Stigiem Bengmarkiem, byłym ordynatorem oddziału chirurgii i dyrektorem kliniki przy Uniwersytecie w Lund, który od 30 lat bada, w jaki sposób żywność wpływa na ludzkie ciało.

Żródło: mateirały prasowe/ Wydawnictwo Otwarte

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski Parówki w cieście francuskim

Prosta w przygotowaniu smaczna przekąska z ciasta francuskiego. Szybko się ro...

Odsłon: 71

30 min
3
Sałatki Sałatka z Jarmużem

CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...

Odsłon: 29

15 min
2

Polecane artykuły

Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

0
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

1
Informacje Od tygodni króluje w naszym domu. Najlepsze smarowidło do kanapek, dzieci je uwielbiają

Coraz więcej osób decyduje się na rezygnację z masła na rzecz zdrowszych smarowideł do chleba. Na kanapkach królują warzywne pasty z ciecierzycy, c...

3