Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
2 piękne pęczki botwinki i pachnący koperek zamieniłam wczoraj w przepyszną wiosenną zupę.
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 76
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 659
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 73
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 76
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 659
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 73
Składniki
Z żeberka i jarzyn gotujemy bulion. Doprawiamy solą i pieprzem. Gdy mięso będzie miękkie dodajemy drobno pokrojone buraczki razem z poszatkowanymi łodygami i liśćmi. Gotujemy ok 15 min do momentu aż buraczki zmiękną. Zaprawiamy zupę śmietaną. Gotujemy jeszcze przez chwilę. Wsypujemy posiekany koperek. Zupę podajemy z jajkiem i ziemniakami .