Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z Makreli

Przekąski

Autor: hydrops

Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 19

Dodano: 10.09.2008

Odsłon: 1151

Pyszna,pasta prosta w przygotowaniu

Składniki

  • Wędzona makrela, 1 szt
  • serek typu Bieluch, 1 opakowanie
  • żółty ser np. Gouda tarty na drobnych oczkach, 3 łyżki
  • musztarda, łyżka
  • vegeta,pieprz, do smaku
  • cebula dymka, 2 -3 sztuki
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Makrelę obrać z ości i skóry wrzucić jak leci do blendera,dodać wszystkie składniki z wyjątkiem cebuli i żółtego sera.Zmiksować.Cebulę pokroić w drobną kostkę.Wrzucić do masy ser żółty i cebulkę wymieszać łyżką.Podawać na ciepłym na pieczywie z tostera.Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń