Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, delikatne, w swojej strukturze przypominają ciasto francuskie. polecam
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 75
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 658
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 73
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 75
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 658
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 73
Składniki
Wszystkie składniki oprocz bialka zagnieść i rozwałkować. Wykrawać ulubioną foremką dosyć grube ciasteczka, cienkie nie są tak dobre i nie rozwarstwiają sie podczas pieczenia tak ładnie. Układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, Każde ciastko posmarować białkiem i posypać cukrem. Piec w temp. 175 stopni ok. 20 min, do lekkiego zrumienienia. Smacznego :-) Z podanych proporcji wychodzi ok. 30 ciastek