Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 76
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 660
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 73
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 76
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 660
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 73
Składniki
Do miski wsypać cukier, jaja, margarynę. - wymieszać. Dosypać mąkę oraz proszek do pieczenia i dalej mieszać do uzyskania jednolitej masy.
Obrać jabłka i zetrzeć na tarce. Dodać do nich cukier, bułkę tartą i cynamon.
Na blasze układać ciasto (trochę zostawić na ułożenie na wierzchu) a na nim jabłka. Na wierzch ułożyć pozostałe ciasto.
Blachę z ciastem piec w piekarniku w temperaturze 180 st C przez ok 1 godzinę.
Po upieczeniu wierzch ciasta posypać cukrem pudrem.