Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Boeuf Stroganow ukraiński"
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 42
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 615
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 54
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 80
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 42
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 615
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 54
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 80
Składniki
Mięso pokrój w paseczki, cebulę w talarki, pieczarki na połówki lub ćwiartki. Paprykę potnij w paski, a łodygi selera w cienkie plastry.
Na oleju podsmaż mięso i cebulę. Oprósz mąką, zasmaż i przełóż do rondla.
Na tym samym tłuszczu zeszklij pieczarki. Zalej je bulionem, zagotuj, po czym przelej do mięsa. Dodaj przyprawy, koncentrat pomidorowy oraz musztardę.
Gotuj potrawę ok. 40 min na małym ogniu. Następnie dodaj seler i paprykę – i duś jeszcze pół godziny.Źródło: Kurier TV