Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gulasz sojowy z porem i pieczarkami"
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 70
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 651
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 69
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 70
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 651
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 69
Składniki
Pieczarki, marchewkę, pietruszki i por oczyść, pokrój na plasterki. Pieczarki obsmaż na połowie oleju. Oprósz solą, pieprzem i papryką. Na pozostałym oleju podsmaż resztę warzyw, dodaj masło, duś do miękkości na małym ogniu.
Kotleciki sojowe namocz w bulionie (ok. 8 minut), pokrój w kostkę. Dodaj do warzyw razem z bulionem i pieczarkami, gotuj 8-10 min. Przypraw. Podawaj np. z kaszką kuskus lub kukurydzianą.
Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 2,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie