Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj szybki deser w postaci ślimaczków. Ślimaczki z ciasta francuskiego z dżemem wiśniowym, żurawinowym i malinkami. Polecam
blaszka, papier do pieczenia, nóż,
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 49
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 625
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 55
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 81
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 49
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 625
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 55
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 81
Składniki
Ciasto francuskie rozłożyć, posmarować dżemem wiśniowym, frużeliną żurawinowa. Na wierzchu rozłożyć maliny. Zwinąć w rulon, pokroić w krążki o grubości około 1,5 cm. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni około 15 - 20 minut. Smacznego
Przygotowanie ślimaczków.
Gotowe do pieczenia.
Po upieczeniu ,gotowe do podania.