Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna, bez większego nakładu pracy pasta na chleb z wędzonej makreli i jajek. Pasta nadająca się na przygotowanie pysznych kanapek.
miska, garnek, widelec,
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 52
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 636
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 57
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 81
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 52
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 636
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 57
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 81
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, zalewamy zimną wodą, studzimy , obieramy ze skorupek, a następnie kroimy w drobną kostkę. Wędzoną makrelę obieramy z ości oddzielając mięsko i dokładnie rozgniatamy widelcem. Szczypiorek kroimy na drobno. Wszystkie przygotowane składniki łączymy razem , dodajemy musztardę i majonez, przyprawiamy do smaku i ponownie zagniatamy widelcem do uzyskania pasty. Tak przygotowaną pastę nakładamy na posmarowane masłem kromki chleba.
Przygotowanie pasty.