Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny rosół mieszany przygotowany w szybkowarze.
szybkowar
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 70
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 650
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 69
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 86
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 70
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 650
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 69
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 86
Składniki
Do szybkowaru, do zimnej wody włożyć opłukane mięso. Zagotować bez pokrywki, zebrać szumowiny. W tym czasie obrać i umyć warzywa, a cebulę opalić. Do gotującej wody dodać liść laurowy, ziele angielskie, pieprz ziarnisty i sól oraz przygotowane warzywa. Zamknąć szybkowar, ustawić na niskim ciśnieniu szybkowaru (u mnie pozycja 1) i zagotować na dużym ogniu. Gdy zacznie się wydobywać jednostajna para, zmniejszyć ogień do połowy i gotować 40 min. Po tym czasie wyłączyć gaz, pozwolić szybkowarowi na rozszczelnienie się i ewentualnie doprawić zupę.