Ewa Gotuje

To danie może być pysznym śniadaniem, przekąską lub deserem. Jest też bardzo zdrowe! Nasiona chia zawierają cenny błonnik, kwasy tłuszczowe omega-3 oraz przeciwutleniacze. Nie ma na co czekać, warto spróbować!

Polecane artykuły

Informacje Przestań zagęszczać zupę mąką. Oto lepsze i zdrowsze sposoby

Tradycyjna zasmażka nie zawsze jest najlepszym rozwiązaniem. Zbyt duża ilość mąki i tłuszczu sprawia, że zupa staje się ciężka i mniej zdrowa. Na s...

1
Ewa gotuje Jesienne gotowanie z Ewą Wachowicz. Śliwki i jabłka w roli głównej

Ewa Wachowicz w 551. odcinku programu "Ewa gotuje" wzięła na tapet sezonowe przepisy. Gotowanie rozpoczęła od rozgrzewającej zupy śliwkowej z cynam...

0
Informacje Pokochasz je od pierwszego ugryzienia. Zdrowa przekąska, która dodaje energii i pomaga przy migrenie

Czasem mała przekąska może zrobić ogromną różnicę. Gdy szukacie czegoś zdrowego, co doda energii w ciągu dnia i wspomoże organizm w walce z migreną...

4
Informacje Marynowana dynia – na słodko i na wytrawnie. 5 najlepszych przepisów

Jesień obdarowuje nas dynią w każdym rozmiarze i kształcie. Co z nią zrobić, żeby nie zmarnowała się po tygodniu w lodówce? Marynowana dynia jest s...

2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Ciasto z gruszkami

Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...

Odsłon: 15021

60 min
30
30 min
2
Ciasta Ciasto z kremem budyniowym

Ciasto z kremem budyniowym to delikatne, maślane ciasto kruche wypełnione nad...

Odsłon: 31345

30 min
54
15 min
5