Rozgrzewające zupy to doskonały pomysł na jesienny obiad. Dziś przedstawimy ci przepis na zupę z fasolą i parmezanem w stylu włoskim. Znajdziesz w niej czerwoną fasolę, makaron, pomidory i marchew. Dodatkowo smak zupy podkreśla boczek i parmezan. Idealny obiad dla całej rodziny.
        Polecane artykuły
            Jarmuż to jedno z najzdrowszych warzyw, które każdy powinien włączyć do swojej diety, zwłaszcza jesienią i zimą. Bogaty w witaminy, minerały i prze...
            Niektóre przekąski mogą zaskoczyć swoją wartością odżywczą i wpływem na ciało. Te, które zawierają dużo błonnika, dają długotrwałe uczucie sytości...
            Pestki słonecznika to jedno z najcenniejszych źródeł roślinnych tłuszczów, witaminy E i magnezu. Regularnie spożywane wspierają serce, poprawiają t...
            Jesień w kuchni to oczywiście grzyby. Dlatego w 554. odcinku programu "Ewa gotuje" pojawi się pyszna i rozgrzewająca zupa oraz polędwiczki z aromat...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
- Wielkanoc
 - Boże Narodzenie
 - Impreza
 - Tłusty czwartek
 - Walentynki
 - Komunia
 - Owoce
 - Nabiał
 - Mleko
 - Dżemy
 - Rogaliki
 
Odsłon: 35685
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
- Wielkanoc
 - Boże Narodzenie
 - Impreza
 - Do pracy
 - Polska
 - Bez glutenu
 - Bez laktozy
 - Warzywa
 - Papryka
 - Mięso
 - Przyprawy
 - Czosnek
 - Kolendra
 - Majeranek
 - Dla zdrowia
 
Odsłon: 1202
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
        
        
            
             