Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna z przekąsek która szybka znika, doskonale sprawdzą się na wszelkiego rodzaju imprezkach..
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 230
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20372
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 230
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20372
Składniki
Placki tortilla posmarować dowolnym serkiem topionym. Kładziemy na środku ser żółty, wędlinkę, kila paseczków papryki oraz ogórka pokrojonej w słupki. Po bokach sałatę. Całość polewamy dowolnym sosem. Można przygotować również sos majonezowo-ketchupowy: 2 kopiaste łyżki majonezu +3 łyżki ketchupu - całość dokładnie wymieszać i polać tortille.
Tortille zwinąć w ciasny rulon, zawinąć w folię aluminiową i odłożyć najlepiej na około 2-3 godz. do lodówki. Po tym czasie kroimy po skosie na kawałki około 3cm grubości Świetnie wyglądają jak i też smakują. Polecam!! :)