Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na ciasto dyniowe.
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 105
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 145
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 361
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 193
Świetna sałatka grillowa! Po tej sałatce polubiłam natkę pietruszki.
Odsłon: 154
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 105
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 145
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 361
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 193
Świetna sałatka grillowa! Po tej sałatce polubiłam natkę pietruszki.
Odsłon: 154
Składniki
Ciasto wyłożyć w formie, wygniatając brzeg ok. 1 centymetra. Wszystkie składniki farszu oprócz mleka ubić mikserem do puszystości. Na końcu wlać mleko i jeszcze ubijać trochę. Farsz wylać na przygotowane ciasto i wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec na złoty kolor. Wystudzić aż farsz będzie miał konsystencję gęstego budyniu.