Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na ciasto dyniowe.
Kurczak faszerowany brokułem i serem to pyszne i efektowne danie, które łączy...
Odsłon: 904
Smaczny domowy kruchy placek z kwaskowatym nadzieniem winogronowym. Polecam.
Odsłon: 1230
Idealna na kolację lub do pracy.
Odsłon: 229
Kurczak faszerowany brokułem i serem to pyszne i efektowne danie, które łączy...
Odsłon: 904
Smaczny domowy kruchy placek z kwaskowatym nadzieniem winogronowym. Polecam.
Odsłon: 1230
Idealna na kolację lub do pracy.
Odsłon: 229
Składniki
Ciasto wyłożyć w formie, wygniatając brzeg ok. 1 centymetra. Wszystkie składniki farszu oprócz mleka ubić mikserem do puszystości. Na końcu wlać mleko i jeszcze ubijać trochę. Farsz wylać na przygotowane ciasto i wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec na złoty kolor. Wystudzić aż farsz będzie miał konsystencję gęstego budyniu.