Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na ciasto dyniowe.
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1014
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 776
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4174
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 85
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1014
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 776
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4174
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 85
Składniki
Ciasto wyłożyć w formie, wygniatając brzeg ok. 1 centymetra. Wszystkie składniki farszu oprócz mleka ubić mikserem do puszystości. Na końcu wlać mleko i jeszcze ubijać trochę. Farsz wylać na przygotowane ciasto i wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec na złoty kolor. Wystudzić aż farsz będzie miał konsystencję gęstego budyniu.