Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14016
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15845
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14016
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15845
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6412
Składniki
Jajka roztrzep z cukrem, cukrem waniliowym, dodaj olej i mleko, wymieszaj. Jabłko obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach, posyp cynamonem, wymieszaj, dodaj do masy jajecznej.
Na koniec dodaj przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszaj. Papilotki na muffiny napełniaj ciastem do 3/4 wysokości. Piec 25 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu możesz posypać cukrem pudrem.