Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
Jajka roztrzep z cukrem, cukrem waniliowym, dodaj olej i mleko, wymieszaj. Jabłko obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach, posyp cynamonem, wymieszaj, dodaj do masy jajecznej.
Na koniec dodaj przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszaj. Papilotki na muffiny napełniaj ciastem do 3/4 wysokości. Piec 25 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu możesz posypać cukrem pudrem.