Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i pyszna babka cytrynowa ... po prostu...
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3807
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41964
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 452
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 260
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 395
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3807
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41964
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 452
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 260
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 395
Składniki
Margarynę rozpuszczamy w garnuszku. Jajka ucieramy z cukrem zwykłym i waniliowym. Mieszając dodajemy przesianej mąki i proszku do pieczenia. Dolewamy margarynę i wszystko dokładnie miksujemy.
Blaszkę smarujemy od wewnątrz masłem i obsypujemy bułką tartą. Wylewamy do niej ciasto, które będziemy piec w temperaturze 200 stopni 45 minut.
Po ostygnięciu posypujemy babkę cytrynową cukrem pudrem. Zapraszamy po przepis na pyszną szarlotkę z bitą śmietaną. Link pod wpisem.