Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Został mi kawałek ciasta Kolory jesieni" dołożyłam herbatniki i inne produkty,wyszły rozpływające się w ustach i pachnące rumem bajaderki.Polecam tak wykorzystać ciasta,które się przejadły lub jest ich za mało by pokroić dla gości.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Morele pokroić na mniejsze części i wraz z rodzynkami zalać na 5 min.rumem. Ciasto rozgnieść wraz z herbatnikami w dłoniach. Dodać kakao,morele i rodzynki wraz z rumem i dobrze wyrobić masę. Nawilżonymi rękoma formować kulki ,obsypać wiórkami kokosowymi i gotowe dać na pół godz.do lodówki. Smacznego życzę!