Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodycze mogą być zdrowe a przy tym mieć korzystny wpływ na nasze zdrowie. Ciasto przygotowane według tego przepisu jest ciężkie i wilgotne.
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1521
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1129
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 111
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 448
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 211
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1521
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1129
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 111
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 448
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 211
Składniki
Ugotowaną kaszę jaglaną zalej mlekiem kokosowym. Odstaw do ostygnięcia. Banana pokrój w plasterki. Dołóż do kaszy. Dodaj kakao, oliwę, jajka, szczyptę soli, proszek do pieczenia i miód. Wszystko dokładnie zblenduj na jednolitą masę. Dodaj gałkę, cynamon i wiórki kokosowe. Dokładnie wymieszaj łyżką. Wyłóż ciasto na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia (tortownica 26 cm). Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C przez ok. 30-40 minut. Po ostudzeniu można posypać cukrem pudrem.