Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodycze mogą być zdrowe a przy tym mieć korzystny wpływ na nasze zdrowie. Ciasto przygotowane według tego przepisu jest ciężkie i wilgotne.
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 651
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1026
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 214
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2743
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 651
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1026
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 214
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2743
Składniki
Ugotowaną kaszę jaglaną zalej mlekiem kokosowym. Odstaw do ostygnięcia. Banana pokrój w plasterki. Dołóż do kaszy. Dodaj kakao, oliwę, jajka, szczyptę soli, proszek do pieczenia i miód. Wszystko dokładnie zblenduj na jednolitą masę. Dodaj gałkę, cynamon i wiórki kokosowe. Dokładnie wymieszaj łyżką. Wyłóż ciasto na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia (tortownica 26 cm). Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C przez ok. 30-40 minut. Po ostudzeniu można posypać cukrem pudrem.