Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4124
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 54
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 21
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4124
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 54
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 21
Składniki
Masę makową kładzie się na kwadratach ciasta francuskiego i zakleja od góry w kopertę. ciasteczka smaruje się rozbełtanym jajem i posypuje makiem. Piecze się według przepisu an opakowaniu. Przepis na mak znajduje się: https://smaker.pl/przepisy-desery/przepis-lazanki-z-makiem,1993346,fafiatko.html
Smacznego :)