Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 134
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 16
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17320
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 134
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 16
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17320
Składniki
Masę makową kładzie się na kwadratach ciasta francuskiego i zakleja od góry w kopertę. ciasteczka smaruje się rozbełtanym jajem i posypuje makiem. Piecze się według przepisu an opakowaniu. Przepis na mak znajduje się: https://smaker.pl/przepisy-desery/przepis-lazanki-z-makiem,1993346,fafiatko.html
Smacznego :)