Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1013
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 919
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12746
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1013
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 919
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12746
Składniki
Masę makową kładzie się na kwadratach ciasta francuskiego i zakleja od góry w kopertę. ciasteczka smaruje się rozbełtanym jajem i posypuje makiem. Piecze się według przepisu an opakowaniu. Przepis na mak znajduje się: https://smaker.pl/przepisy-desery/przepis-lazanki-z-makiem,1993346,fafiatko.html
Smacznego :)