Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i niesamowicie smaczne. Zachwyci wszystkich swoim smakiem i wyglądem. Składniki do jego przygotowania powinniście bez problemu odnaleźć w swojej kuchni.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1469
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1195
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1326
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 985
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1469
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1195
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1326
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 985
Składniki
Jajka wbijamy do miski, dodajemy cukier i miksujemy. Wlewamy olej i wsypujemy mąkę, sodę, proszek do pieczenia, kakao i cynamon. Wszystko razem dokładnie mieszamy przy użyciu miksera.
Jabłka obieramy i kroimy w kosteczkę. Dodajemy je do miski z ciastem wraz z orzechami. Ciasto mieszamy przy użyciu łyżki.
Prostokątną blaszkę wyścielamy papierem do pieczenia. Ciasto przelewamy do formy i równamy za pomocą łopatki. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni. Ciasto pieczemy przez około 60 minut.