Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i niesamowicie smaczne. Zachwyci wszystkich swoim smakiem i wyglądem. Składniki do jego przygotowania powinniście bez problemu odnaleźć w swojej kuchni.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19239
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1678
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232115
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19239
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1678
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232115
Składniki
Jajka wbijamy do miski, dodajemy cukier i miksujemy. Wlewamy olej i wsypujemy mąkę, sodę, proszek do pieczenia, kakao i cynamon. Wszystko razem dokładnie mieszamy przy użyciu miksera.
Jabłka obieramy i kroimy w kosteczkę. Dodajemy je do miski z ciastem wraz z orzechami. Ciasto mieszamy przy użyciu łyżki.
Prostokątną blaszkę wyścielamy papierem do pieczenia. Ciasto przelewamy do formy i równamy za pomocą łopatki. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni. Ciasto pieczemy przez około 60 minut.