Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto na każdą okazje a co najważniejsze szygko się je robi:)
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 182
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 979
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 683
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 182
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 979
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 683
Składniki
Pieczemy biszkopt.
Masa orzechowa: Orzechy tłuczemy na mniejsze kawałki, następnie prażymy na patelni ok 5min. W garnku rostapiamy masło, margarynę, dodajemy wodę , cukier i orzechy. Smażymy ok 15min mieszając.
Ostygnięty biszkopt smarujemy powidłami, nastepnie smarujemy masą orzechowa i pozostawiamy do zastygnięcia. Smacznego!