Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli macie ochotę na duży kawałek dobrego ciacha to propozycja dla Was. Kakaowe, wilgotne ciasto kryjące kremową, serowo-kokosową niespodziankę.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22283
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 133
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 149
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22283
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 133
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 149
Składniki
1) Najpierw przygotować masę serową: masło z cukrem utrzeć na puszystą masę. 2) Cały czas miksując dodać jajko, a następnie ser. 3) Do masy serowej dodać wiórki kokosowe i dokładnie wymieszać (zacząć od 1 szklanki, w razie potrzeby dosypać). 4) Z gotowej masy formować kulki i układać we wcześniej wysmarowanej tłuszczem tortownicy.
5) Przygotować ciasto kakaowe: jajka utrzeć z cukrem i kakao. 6) Cały czas miksując dodać olej, mleko, dżem a następnie przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. 7) Gotowym ciastem zalać kulki serowe. 8) Piec 50 min. w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. 9) Przed podaniem ciasto obficie posypać cukrem pudrem.