Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowe ciasto, pychotka :)
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 778
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5543
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9361
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 194
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 778
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5543
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9361
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 194
Składniki
Przygotuj blachę 25/25 Przygotowanie ciasta; Masło zmiksować z cukrami na puch. Stopniowo dodawać po jednym jajku. Pod koniec mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Miksować tylko do połączenia składników. Przygotowanie masy jabłkowej; Jabłka obrać ze skórki, zetrzeć na grubej tarce, dodać cukier i budyń (proszek). Wymieszać. Przygotowanie kruszonki; Mąkę, cukier i masło zagniatamy ręcznie. Pod koniec dosypujemy kokos. Powstanie sypka kruszonka.
Kolejność układania ciasta na blaszce; Ciasto wylewamy na blachę wyłożoną od spodu papierem do pieczenia. Następnie masę z jabłkami, a na wierzch kruszonkę. Wkładamy do nagrzanego do 170* piekarnika. Pieczemy ok. 1 godz. grzanie opcja ''dół'' Smacznego.