Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe maślane ciasteczka. Łatwe i szybkie do zrobienia.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 79
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 79
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
Zmieszać razem ze sobą masło, cukier, jajko i wanilie
Następnie dodać masło orzechowe i resztę składników, wszystko razem dokładnie wymieszać, aż do powstania gładkiej masy
Z powstałego ciasta formować małe kulki, rozgniatać za pomocą widelca.
Tak powstałe ciasteczka wykładać na wysmarowaną tłuszczem blachę
Piec 15 minut w 180 st.
Smacznego!