Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4635
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12534
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5701
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7111
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4635
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12534
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5701
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7111
Składniki
Zagnieść 3 placki ze składników z kategorii CIASTO. Piec pojedyńczo przez ok.7-10 min w 180 stopniach, na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Mleko zagotować z cukrem i cukrem wanilinowym oraz margaryną. Mąki rozrobić z odlanym mlekiem i dodać do całości i zagotować. Masę podzielić na dwie części. PLACKI smarować gorącą masą. Składniki na polewę wyłożyć na patelnię i usmażyć. Wyłożyć na wierzch.