Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka w biszkopcie - idealnie sprawdzi się na święta! Polecam. Zapraszam zapoznać się z przepisem. Smacznego!
Blaszka do pieczenia, mikser, miska, piekarnik
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 3779
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 547
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 117
Prosta , szybka i smaczna sałatka, którą możemy podać jako dodatek do obiadu...
Odsłon: 60
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 3779
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 547
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 117
Prosta , szybka i smaczna sałatka, którą możemy podać jako dodatek do obiadu...
Odsłon: 60
Składniki
Na początku sok pomarańczowy i olej wlewamy do miski i mieszamy na wolnych obrotach, póżniej dodajemy do tego proszek do pieczenia.
Kolejnym krokiem będzie ubicie dobrze jajek z cukrem.
Na końcu mąkę mieszamy i ciasto wykładamy na blaszkę do pieczenia. Na wierzch ciasta ułóż pokrojone, obrane jabłka ( wcześniej wymieszaj je z cynamonem). Połóż je na ciasto i wbij jabłka do środka. Po upieczeniu fajnie się zapadną. I tak przygotowane ciasto wsadzamy na 30 minut na 180 stopni do piekarnika.
Smacznego!!!