Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka w biszkopcie - idealnie sprawdzi się na święta! Polecam. Zapraszam zapoznać się z przepisem. Smacznego!
Blaszka do pieczenia, mikser, miska, piekarnik
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 501
Najszybszy i najprostszy przepis na piernik w pięć minut bez użycia miksera.
Odsłon: 63
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 524
Szybki i prosty w przygotowaniu torcik z bitą śmietaną i galaretką. Idealny n...
Odsłon: 4225
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 501
Najszybszy i najprostszy przepis na piernik w pięć minut bez użycia miksera.
Odsłon: 63
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 524
Szybki i prosty w przygotowaniu torcik z bitą śmietaną i galaretką. Idealny n...
Odsłon: 4225
Składniki
Na początku sok pomarańczowy i olej wlewamy do miski i mieszamy na wolnych obrotach, póżniej dodajemy do tego proszek do pieczenia.
Kolejnym krokiem będzie ubicie dobrze jajek z cukrem.
Na końcu mąkę mieszamy i ciasto wykładamy na blaszkę do pieczenia. Na wierzch ciasta ułóż pokrojone, obrane jabłka ( wcześniej wymieszaj je z cynamonem). Połóż je na ciasto i wbij jabłka do środka. Po upieczeniu fajnie się zapadną. I tak przygotowane ciasto wsadzamy na 30 minut na 180 stopni do piekarnika.
Smacznego!!!