Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez glutenu i bez cukru
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1553
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231964
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5057
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1553
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231964
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5057
Składniki
Warstwa jagodowa: Jagody wrzuć na patelnię, dodaj miód i wodę Doprowadź do zagotowania i gotuj na małym ogniu przez ok. 7 min Część jagód rozgnieć za pomocą widelca Skrobię wymieszaj z odrobiną wody i wlej do jagód Mieszaj aż całość się zagotuje i zgęstnieje Odstaw do całkowitego wystudzenia
Spód: Wszystkie składniki wymieszaj i wyłóż na spód przygotowanej foremki Piecz przez ok. 15 min w piekarniku nagrzanym do 180°C Odstaw do wystudzenia
Masa serowa: Serek, miód, esencję waniliową i ok. 50 ml śmietanki ubijaj mikserem przez ok. 5 min W osobnym naczyniu ubij pozostałą śmietankę Połącz obie masy za pomocą szpatułki Rozsmaruj masę na zimnym spodzie Na górę rozłóż wystudzone jagody Gotowe ciasto wstaw do lodówki na całą noc