Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, puszyste i pachnące przyprawą korzenną muffinki, idealne na świąteczny stół.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 298
Królowa grilla :)
Odsłon: 83
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 69
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 78
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 215
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 298
Królowa grilla :)
Odsłon: 83
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 69
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 78
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 215
Składniki
Cukier, masło , mleko, czekoladę, kakao i przyprawę korzenną podgrzej do rozpuszczenia, wymieszaj i odstaw do wystygnięcia.
Jajka ubij na puszystą masę, dodaj wystudzoną masę czekoladową, a następnie dodaj przesianą mąkę z sodą. Wymieszaj.
Papilotki na muffinki napełniaj ciastem do 3/4 wysokości i wstaw do nagrzanego piekarnika do 180 stopni i piec około 25 minut. Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem.