Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne delikatne i aromatyczne ciacho idealne np. do popołudniowej kawy.
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1004
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 646
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4106
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 74
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1004
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 646
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4106
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 74
Składniki
Ubijamy mikserem pianę z białek, wsypujemy cukier i dalej ubijamy na sztywno. Dorzucamy żółtka i wciąż miksując dodajemy pozostałe składniki, łącznie z pokrojonymi w ćwiartki obranymi jabłkami. Wymieszane dokładnie ciasto przekładamy do wysmarowanej tłuszczem i obsypanej bułka tarta tortownicy.Wstawiamy do piekarnika i pieczemy ok. 1 h (do suchego patyczka) w temp. 180 st. C.