Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tort wyszedł przepyszny,delikatny,rozpływający się w ustach,lekko kwaskowy.Bardzo polecam:)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5053
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13604
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5887
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7680
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5053
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13604
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5887
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7680
Składniki
Na spód tortownicy 25/25cm wyłożonej folią aluminiową poukładać warstwę biszkoptów. Śmietankę ubić z cukrem pudrem ,oraz śmietan-fixem. Do serka dać sok z cytryny ,oraz startą skórkę. Dodać śmietankę i zmiksować. Wrzucić porzeczki,delikatnie wymieszać. Krem podzielić na 3 części.Kłaść na warstwy biszkoptów i równo rozsmarować.
Wierzch udekorować porzeczkami,winogronami i borówkami. Dać do lodówki na kilka godzin.
Smacznego życzę!