Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tort wyszedł przepyszny,delikatny,rozpływający się w ustach,lekko kwaskowy.Bardzo polecam:)
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 509
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2667
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 734
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2734
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 509
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2667
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 734
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2734
Składniki
Na spód tortownicy 25/25cm wyłożonej folią aluminiową poukładać warstwę biszkoptów. Śmietankę ubić z cukrem pudrem ,oraz śmietan-fixem. Do serka dać sok z cytryny ,oraz startą skórkę. Dodać śmietankę i zmiksować. Wrzucić porzeczki,delikatnie wymieszać. Krem podzielić na 3 części.Kłaść na warstwy biszkoptów i równo rozsmarować.
Wierzch udekorować porzeczkami,winogronami i borówkami. Dać do lodówki na kilka godzin.
Smacznego życzę!