Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deska do krojenia, nóż, salaterka, łyżka, blaszka wyłożona papierem do pieczenia
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8029
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1154
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9808
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4515
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 524
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8029
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1154
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9808
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4515
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 524
Składniki
Polędwicę pokroić w kostkę. Przełożyć do salaterki. Dodać wiórki sera żółtego. Pokrojoną w kostkę paprykę i pokrojoną w kostkę cebulę. Dodać rozbełtane jajka z majonezem, natkę pietruszki, czosnek niedźwiedzi, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Wymieszać. Takim farszen napełnić wcześniej przygotowane bagietki-łódeczki umieszczone na blaszce. Półbagietki przekroić wzdłuż. Usunąć miękką część ze środka. Powstałe łódeczki umieścić na blaszcze wyłożonej papierem do pieczenia. Napełnić farszem. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na ok 20-30 minut. Bagietki podawać gorące. Wystudzone można zabrać do pracy. Dobrym dodatkiem jest ketchup, sos tysiąca wysp, sos czosnkowy lub inny ulubiony. Smacznego.