Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny domowy barszczyk z grochem zapraszam po przepis
Kości gotuje w wodzie z łyżka soli i kilkoma ziarnami ziela angielskiego do miękkości wody daje tyle by mięso było całkowicie przykryte w razie gdy woda wyparuje w trakcie gotowania uzupełniam .
Gdy mięso na kościach będzie miękkie wyjmuje je z wywaru i daje na wywar obrane pokrojone w drobna kostkę ziemniaki i suszone warzywa oraz mrożone brukselki wszystko gotuje do miękkości .Gdy warzywa są miękkie do garnka dodaje odsączony z wody fasole z puszek dodaje buraczki ze słoika u mnie 2 po 250 ml lub świeże buraczki starte na tarce o grubych oczkach dodaje przyprawy drobniej pokrojony czosnek ,kiełbasę pokrojoną w kostkę gotuje jeszcze z 10 minut .
Z gotującego sie barszczu biorą chochle wywaru i wlewam do śmietany hartuje tym by sie nie zwarzyła w garnku z barszczem i dokładnie mieszam z wywarem i następnie po woli wlewa śmietanę do garnka i gotuje jeszcze 5 minut i barszczyk gotowy .Barszczyk podaje gorący ale równie dobrze smakuje podgrzewany kolejnego dnia życzę smacznego a po dokładne wykonanie zapraszam na film
Prosty i szybki przepis na ciasto na pizzę! Ja jako laik w pieczeniu i gotowa...
Odsłon: 48
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 10499
Sernik ma różne oblicza. Wolisz ten ciężki, wilgotny, lekko kwaskowy? Czy kre...
Odsłon: 377
Delikatne, mięciutkie, pachnące śliwką i marcepanem. Stary domowy przepis któ...
Odsłon: 119
Prosty i szybki przepis na ciasto na pizzę! Ja jako laik w pieczeniu i gotowa...
Odsłon: 48
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 10499
Sernik ma różne oblicza. Wolisz ten ciężki, wilgotny, lekko kwaskowy? Czy kre...
Odsłon: 377
Delikatne, mięciutkie, pachnące śliwką i marcepanem. Stary domowy przepis któ...
Odsłon: 119
Składniki
Kości gotuje w wodzie z łyżka soli i kilkoma ziarnami ziela angielskiego do miękkości wody daje tyle by mięso było całkowicie przykryte w razie gdy woda wyparuje w trakcie gotowania uzupełniam .
Gdy mięso na kościach będzie miękkie wyjmuje je z wywaru i daje na wywar obrane pokrojone w drobna kostkę ziemniaki i suszone warzywa oraz mrożone brukselki wszystko gotuje do miękkości .Gdy warzywa są miękkie do garnka dodaje odsączony z wody fasole z puszek dodaje buraczki ze słoika u mnie 2 po 250 ml lub świeże buraczki starte na tarce o grubych oczkach dodaje przyprawy drobniej pokrojony czosnek ,kiełbasę pokrojoną w kostkę gotuje jeszcze z 10 minut .
Z gotującego sie barszczu biorą chochle wywaru i wlewam do śmietany hartuje tym by sie nie zwarzyła w garnku z barszczem i dokładnie mieszam z wywarem i następnie po woli wlewa śmietanę do garnka i gotuje jeszcze 5 minut i barszczyk gotowy .Barszczyk podaje gorący ale równie dobrze smakuje podgrzewany kolejnego dnia życzę smacznego a po dokładne wykonanie zapraszam na film
Przepisy Dania główne
Dania główne
zapiekanka makaron z mięsem mielonym i pomidorami
Dania główne
Ciasto na pizzę
Dania główne
Kotlety mielone z cukinii
Dania główne
Pierogi z kaszą gryczaną i grzybami
zapiekanka makaron z mięsem mielonym i pomidorami
Zapiekanka to ten rodzaj dań, które lubi właściwie każdy. Co więcej potrawy p...
Odsłon: 12
Ciasto na pizzę
Prosty i szybki przepis na ciasto na pizzę! Ja jako laik w pieczeniu i gotowa...
Odsłon: 48