Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i sycące danie
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1857
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14588
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19652
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1857
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14588
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19652
Składniki
Bataty wyszoruj, przetnij na pół, ułóż na blasze, skrop połową oleju. Wstaw do piekarnika nagrzanego do temperatury 180 stopni i piecz do miękkości przez 35-40 minut.
Jeden ząbek czosnku posiekaj, zeszklij na reszcie oleju, wrzuć szpinak, po 2 minutach dodaj opłukaną fasolę. Podgrzej.
Jogurt wymieszaj z curry i drugim ząbkiem czosnku przeciśniętym przez praskę. Cebulę pokrój w piórka
Szpinak z Fasolą nałóż na połówki batatów. Polej sosem, udekoruj cebulą posyp ziołami, chili i pieprzem.