Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 87
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1480
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2854
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 87
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1480
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2854
Składniki
Białą kapustę ugotować z pokrojoną w kostkę łopatką, suszonymi śliwkami, grzybami, zielem angielskim i liściem laurowym oraz przyprawą do bigosu. Kapustę kiszoną ugotować osobno. Kiełbasę i pierś z kurczaka pokroić w kostkę i podsmażyć z cebulą. Kiszoną kapustę i pozostałe składniki wymieszać z białą kapustą, dodać przecier, ketchup, wino, cukier i wszystko razem gotować ok. 20 min.