Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ooo jakie to przepyszne burgery! Robiłam je już kilka razy - na patelni i na grillu. Mniam! Szybko, łatwo i smakowo!
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 218
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 721
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 902
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 218
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 721
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 902
Składniki
Przygotowujemy wszystkie sładniki: Kroimy cebulę, ogórka i pomidora. Mieszamy składniki na sos, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. W chłodniejszej części grilla podpiekamy przekrojone na pół bułki. Gdy się obie zazłocą i staną się chrupkie, smarujemy połówki sosem.
Wołowinę wyrabiamy z przyprawami i z bardzo drobno posiekaną cebulą. Formujemy 4 płaskie kotlety i grillujemy je na mocno rozgrzanym ruszcie, po 2-3 minuty z każdej strony (hamburger powinien pozostać soczysty).
Składamy burgera: Układamy sałatę, następnie kotleta - na nim ser, plasterek ogórka, cebuli i pomidora. Podajemy od razu! Smacznego!