Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne danie o azjatyckim smaku.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36016
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1314
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1798
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36016
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1314
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1798
        
        
                Składniki
W garnku zagotowujemy wodę z jedną łyżką domowej kostki rosołowej.
Na patelni smażymy mieszankę chińską (20 minut).
Usmażoną mieszankę wrzucamy do gotującej się wody z kostką.
Pokrojony w kostkę filet smażymy na patelni dodając 1 łyżkę oleju.
W szklance wody rozpuścić 2 opakowania przyprawy do dań chińskich. Podduszony filet z patelni wrzucamy do gotującego się garnka z mieszanką chińską. Dodajemy do garnka szklankę z rozpuszczonymi przyprawami do dań chińskich.
Wszystko doprawiamy do smaku solą i pieprzem i gotujemy 20 minut.
Gotujemy 3 torebki ryżu. Gotowe danie podajemy z ryżem. Smacznego :)