Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, pożywne i smaczne danie i tylko trzy składniki. Prostota to jest to!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 163
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4366
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11860
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6766
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5581
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 163
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4366
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11860
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6766
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5581
Składniki
Z każdej cukinii odkrawamy końce i dzielimy na 4 (5) równe części (zależy od cukinii i naczynia jakim dysponujemy). Z cukinii usuwamy gniazda nasienne. Mięso mielone doprawiamy ziołami i pieprzem dodajemy odrobinę przecieru pomidorowego. Mięsem faszerujemy słupki cukinii z "grzybkiem"i układamy w naczyniu żaroodpornym. Posypujemy startym serem. Pozostały sos pomidorowy również doprawiamy ziołami i pieprzem i zalewamy nasze nadziane cukinie. Pieczemy w nagrzanym do 180 stopni piekarniku - około 1 godziny.