Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam dziś dla mojej rodziny przygotowałam przepyszne ćwiartki kurczaka pieczone z dodatkiem musztardy oraz przypraw, podaję link do całości wykonania dania
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 64
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5076
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13662
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5900
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7721
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 64
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5076
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13662
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5900
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7721
Składniki
Gotowe ćwiartki kurczaka, umyć i podzielić na części następnie osuszyć posypać przyprawami bez przyprawy do grilla i dodać musztardę, wmasować wszystko w mięso i pozostawić na noc w lodówce
Po wyjęciu mięsa z lodówki przełożyć je do naczynia żaroodpornego, wstawić do zimnego piekarnika ustawiając go na 200 stopni i piec 1 godzinę i 35 minut, 30 minut przed końcem ustawić piekarnik na 220 stopni posypać mięso przyprawą do grilla oczywiście mięso w trakcie pieczenia co jakiś czas obracać aby równo się upiekło
Gotowe mięso podałam z ziemniakami oraz papryką konserwową własnego przygotowania którą robiłam na zimę